echipa HomeFest

Află cine te cheamă la spectacolul din apartamentul vecinilor sau cine îți aduce străini în casă la concert.

Jean-Lorin Sterian

Artist, scriitor, regizor și inițiatorul HomeFest.

Din 2008 a deschis lorgean theatreprimul spațiu performativ și teatru de apartament din România, despre care a publicat un volum în 2012. Ca performer a debutat în Inertia pentru Toți, 2010. În 2012 a realizat primul spectacol solo, Zuzgwang, prezentat in festivalul eXplore. Alte spectacole: MC’96 (2013), Striptease(cu Alice Pons, 2013), A Dog Day Afternoon (2014), We Need To Talk About lorgean (2015). În 2018 va lansa Starshitting, primul său lung-metraj, inspirat de perioada cînd activa ca jurnalist de life-style, cît și un documentar despre Grupul Sanitar, proiectul său de trupă care a promovat playback-ul între 2004-2006. În 2015 a realizat proiectul The Parasite Socks Project at Venice Biennale, care a constat în lăsarea de șosete murdare în toate pavilioanele țărilor participante la Bienală, inclusiv al României. Din 2014 și 2016 organizează HomeFest și lorgennale, festivaluri de artă performativă care se întîmplă exclusiv în spații locuite din București și alte orașe europene.

Raluca Moșescu-Bumbac

Ziua face cercetare, seara se ocupă de toate aspectele festivalului.

Raluca contribuie la spațiul artistic bucureștean încă din 2011, când a organizat Zilele Independent 84 – un eveniment cultural maraton. În 2019 a terminat masterul în antropologie de la SNSPA, cu o teză despre noua spiritualitate în contextul festivalului de muzică electronică. În HomeFest, este coordonatorul general pentru ediția din 2020.

Laura Ilie

absolventă de UNATC și jurnalistă freelance, are de gând să documenteze video tot festivalul.

Și-a obținut licența la UNATC București și are un master în Performance Practices and Research la Royal Central School of Speech and Drama, Londra. A lucrat în teatru, performance și producție de film, iar în ultimii ani a lucrat ca jurnalist pentru Le Courrier des Balkans, HesaMag (Fr), Să fie lumină, Brrlog, Vice (Ro).

În 2019 a absolvit Masterul de Antropologie din cadrul SNSPA, cu o teză despre transa din cultura muzicii electronice, având ca teren de cercetare proiectul de dans TechnoTransaBodyBeats, desfășurat la Centrul Național al Dansului. Va documenta foto-video ediția 2020 a festivalului HomeFest.

Adnana Cruceanu

face PR & Comunicare doar pentru proiecte de suflet

A studiat la University College Utrecht, în Olanda, unde a absolvit cu o licență în dezvoltare sustenabilă, sociologie și studii politice. Și-a continuat studiile cu un master în Orașe Creative la King’s College London. În 2019 a absolvit masterul de Studii Vizuale și Societate la SNSPA.

Este PR la Centrul Național al Dansului București, dar se implică mereu în alte proiecte culturale pe care le consideră importante. Începând din 2020 s-a alăturat și echipei HomeFest.

Paula Rusu

își petrece o foarte mare parte din timp acasă în fața laptopului și a tabletei grafice, spre frustrarea constantă a prietenilor și familiei

Paula Rusu este ilustrator și graphic designer, devenită freelancer cu cinci ani în urmă, după vreo alți cinci ani de lupte ca art director prin agențiile din București. A conceput festivalul de design și ilustrație Visual Playground în 2010, pe când era în anul trei de facultate, dintr-o nevoie personală de a învăța mai multe despre design și de a cunoaște oameni cu interese similare. Zece ani mai târziu, visează la ediții din ce în ce mai mari ale școlii, și-și dedică o mare parte din resurse și energie către a-și transforma visele în realitate.


Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: