Design a site like this with WordPress.com
Get started

blog

aici scriem despre artiști, evenimente, gazde, spectatori și despre cultura de casă.


#homemadeculture

pentru că acasă sunt inscripționate toate mesajele culturale despre cine suntem 

homefest încă se întâmplă

nicidecum cum ne-am fi dorit, alături de alții

dar încă se întâmplă.

azi, 26 martie, când homefest trebuia să înceapă

lansăm o invitație către artiști 

să ne împărtășim unii cu alții creațiile 

astfel încât să ajungă nu doar într-un apartament ci în cât mai multe

homefest devine o platformă care adună la un loc toate manifestările artistice produse acasă

tagați  #homemadeculture și le vom împărtăși pe pagina noastră

împreună, trecem peste, mai ușor. 

cu bine,

echipa HomeFest

Ultimele articole:

Don’t touch, stay in touch – work in progress

Un film de Grațiela Bădescu, duminică (17 mai), de la ora 19:00, în HomeFest! Două scriitoare (Rucsandra Pop și Anca Ștefan), două regizoare (Luana Hagiu și Laura Săvuțiu) și o actriță (Grațiela Bădescu) și-au propus să exploreze artistic noua realitate impusă de Coronavirus, în care lumea este obligată să stea în casă, granițele dintre stateContinue reading “Don’t touch, stay in touch – work in progress”

Advertisement

Spaima, de Nicoleta Lefter & Zona Intimă, de Poetrip

Miercuri, 13 mai, de la ora 20:00, vă invităm la două performance-uri în cadrul aceluiași eveniment, în ediția din acest an a HomeFest. Spaima, de Nicoleta Lefter Performance-ul Spaima face o introspecție în interiorul unei femei în perioada de izolare, analizând violența domestică în acest contextul special. Subiectul ar fi violența domestică pe timp deContinue reading “Spaima, de Nicoleta Lefter & Zona Intimă, de Poetrip”

Recital blues Robert Szugya + recital saxofon solo Mihai Iordache

Cele două recitaluri se întâmplă în a doua zi de festival, marți de la 20:00, pentru că nu puteam să facem HomeFest fără muzică. Southernman Robbie (Robert Szugya), este interpret și compozitor de muzică country blues fiind unul dintre puţinii artişti români care abordează blues-ul din sudul SUA folosind accentul specific acestei zone, combinând tehniciContinue reading “Recital blues Robert Szugya + recital saxofon solo Mihai Iordache”

Work. No travel

Dăm startul festivalului cu spectacolul “Work. No travel” care, de fapt, a avut premiera pe 5 și 6 martie la Centrul de Teatru Educațional Replika. După câteva zile s-a instaurat starea de urgență și pandemia a blocat, temporar, activitatea offline a spațiului și a echipei artistice. În aceste condiții, vă invităm la varianta live online –Continue reading “Work. No travel”

Nici nu cred că existați

Ediția din acest an a HomeFest aduce publicului un spectacol de Robert Bălan Robert este regizor, performer, jurnalist și manager cultural, iar ca performer lucrează, mai ales, cu date autobiografice [Terapii în desfășurare. Vă rugăm păstrați liniștea (2018), performing for nothing (2014), sfârșit. work în progress (2013), bălan.unu (2009)]. Pentru ediția din acest an, neContinue reading “Nici nu cred că existați”

HomeFest 2020: 11-21 mai

Suntem toți într-o numărătoare inversă până pe 15 mai așa că am decis să ușurăm ultimele zile de așteptare și să le colorăm pe primele din așa-zisa lume nouă.  HomeFest 2020 o să se întâmple între 11 și 21 mai pe – surpriză – ZOOM, dar păstrăm  formatul intim cu care v-am obișnuit, adică 25Continue reading “HomeFest 2020: 11-21 mai”

Concert Dl Goe

Dl Goe – pop, rock, blues și muzică lăutărească la HomeFest 2020

Picnic Pavillion la București

Prezentatorul de picnic, cum își spune chiar el, ne invită să vorbim despre arhitectura culturii de casă și despre cum faci evenimente care susțin acte de creație. Pentru el, ideea de picnic construiește o platformă care acționează ca un afront direct la sistemele consacrate de putere a Artei.

Urmărește ce scriem și afli despre artiști, program și locațiile HomeFest de anul ăsta:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: